Persoonlijke training

 
Individuele therapie

De belangrijkste relatie

Krijgt iedereen van jou vriendelijkheid, compassie en liefde, behalve jijzelf? Sta je onderaan je eigen prioriteitenlijst? Zijn slaapgebrek, stress, spanningen en een constante stroom gedachten je vaste gezelschap?

Dat is ontzettend jammer want wie jij bent, wat je kunt en doet is uniek. De belangrijkste relatie die je ooit zult hebben is die met jezelf en door deze relatie geen prioriteit te geven zorg je ook niet voor jezelf en dat bijzondere stukje wat alleen jij in deze wereld kan brengen.

Jij bent de expert van je eigen leven dus ik zal je zeker niet vertellen hoe je dat leven moet gaan leiden. Wat ik wel doe is je helpen te ontdekken welke veranderingen je wilt en je tegelijk helpen om liefdevoller en vriendelijker naar jezelf te kunnen zijn zodat je kunt stralen zoals alleen jij dat kunt.


 

In gevecht met jezelf

Het leven lijkt een wel een gevecht tegen jezelf. Sommige dagen lijkt het dat je wint, maar dan ineens gaat het weer mis.

Misschien zakken je gedachten en gevoelens naar een dieptepunt? Daarna herpak je jezelf en ga je weer verder tot het weer mis gaat of je weer vast zit.

Zo ontstaat een patroon in de relatie met jezelf. Je wil het heel graag anders maar het lukt gewoon niet hoe hard je ook je best doet.


Individuele therapie

Dit zijn veelvoorkomende thema's

  • Worstel je met onverwerkte emoties of ervaringen uit je verleden
  • Vind je het moeilijk om nieuwe relaties aan te gaan en/of in stand te houden
  • Voel je continue druk, spanning of stress
  • Kom je op steeds hetzelfde punt vast te zitten in je leven
  • Voelt het alsof je alleen maar lijstjes afwerkt en nooit verder komt
  • Heb je het idee dat je jouw beste jaren vergooid
  • Voelt het dat je veel meer uit het leven zou moeten halen
  • Ervaar je als (nieuwe) ouder onzekerheid over de relatie met je kind(eren)

Er zijn talloze andere redenen waarom je vastloopt en als het voor jou belangrijk is ga ik er graag met je voor zitten.

 

Op een ander spoor

In mijn aanpak kijken we naar je relaties uit het verleden, helemaal terug naar de kindertijd. Het doel is niet om hierin te gaan graven, maar om het koppelen aan het hier en nu. We kijken naar jouw blauwdruk van relaties, liefde en emoties. Wat heb je hierover geleerd, hoe heeft je dit gevormd en vooral wat doet het op dit moment met jou.

Dit zal herkenbare patronen en reacties in het nu naar boven brengen waar we dan mee aan de slag gaan. Herkennen is daarin dus de eerste stap, veranderen de tweede. De emoties, gedachten en gevoelens achter die patronen krijgen zo de ruimte en kunnen daarmee verwerkt worden.

Dit stuk is een verandering van binnenuit die zorgt dat het een blijvende verandering is.

 
Individuele therapie