Kosten & Informatie

 

Relatietherapie

Standaard gespreksduur
Sessie van 50-55 minuten is 90 euro

Langere gespreksduur
Sessie van 70-75 minuten is 115 euro

Individuele therapie

Standaard gespreksduur
Sessie van 50-55 minuten is 90 euro

Langere gespreksduur
Sessie van 70-75 minuten is 115 euro

mindfulness cursus

8-weekse cursus
8x 3 uur is per persoon € 400,-, (gereduceerd tarief € 240,- voor minima)

 
 
 

Afspraak afzeggen


Een afspraak afzeggen kan altijd. Laat mij dit bij voorkeur 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

 

Openingstijden


Mijn werkdagen zijn woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag.

In overleg zijn andere tijden ook mogelijk maar dit kan ik niet vooraf toezeggen.

Alle gesprekken zijn op afspraak, het is niet mogelijk om zonder afspraak de praktijk te bezoeken.

 
 

Achtergrond


Wil je een volledige beschrijving van hoe het zal zijn om samen te werken, lees dan hier verder. Ik beschrijf mijn aanpak en de manier waarop ik relatietherapie zie.

 
 

Beginnen


Op het afgesproken tijdstip wacht ik op jou/jullie in de praktijkruimte (of online). Eerst begin ik met een korte uitleg dan nodig ik je uit om over jou/jullie situatie te praten en beantwoord ik eventuele vragen. Tegen het einde van de afspraak zullen we de volgende stappen bespreken, waaronder een intake-formulier, planning en frequentie van afspraken, enz.

De volgende afspraak zal 1-2 weken later zijn. Vervolgsessies duren 55 of 75 minuten afhankelijk van welke gespreksduur je gekozen hebt.
Hoewel ik in eerste instantie enige structuur aan onze sessies geef, wordt van je verwacht dat je een actieve rol speelt door onderwerpen in te brengen die voor jou belangrijk zijn.

 
 

Met wie werk ik


Ik werk met volwassenen vanaf 18 jaar die zoeken naar een verandering/verdieping/vernieuwing in de relatie met zichzelf of een ander.

Ik geef geen gezinstherapie en werk niet met mensen jonger dan 18 jaar.

 

Kennismaking


Als eerste contact is er een telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten. Dit gesprek is gratis omdat ik het belangrijk vind dat je vooraf kunt bepalen of mijn aanpak bij jou past.

 
 

Vergoeding


Een consult bij mij wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De facturen dien je dan ook zelf te betalen en kunnen niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar.

Omdat ik vind dat zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn heb ik beperkt aantal plekken in de week die ik aanbied voor een lager tarief. Meer weten? Neem contact met mij op.

 
 

Aantal gesprekken


Mijn aanpak is actief en gericht op het krijgen van nieuwe inzichten, het is niet bedoeld als een lange termijn behandeling.

Dat gezegd hebbende, relatietherapie heeft geen vaste tijdsduur omdat iedereen op een ander tempo zal leren en soms is er meer te leren dan je verwacht had.
Ik sta open om langdurig met je samen te werken, zolang het werk wat we doen gefocust blijft en zinvol is.

Frequentie: om resultaat te boeken en nieuwe vaardigheden te leren is structuur nodig. Daarom adviseer ik je om iedere 1-2 weken een afspraak te plannen.

 
 


De beste investering die ooit zult maken is in jezelf

(Warren Buffet)