Kosten & Informatie

 


De beste investering die je ooit zult maken is in jezelf

(Warren Buffet)

 

Relatietherapie

In mijn uurtarief heb ik drie verschillende inkomensgroepen. Het is aan jullie om te bepalen in welke groep je valt, ik controleer dit nooit.

Netto (gezins) inkomenUurtarief
1000 - 249960
2500 - 399975
4000 - meer90


Individuele therapie

In mijn uurtarief heb ik drie verschillende inkomensgroepen. Het is aan jou om te bepalen in welke groep je valt, ik controleer dit nooit.

Netto (gezins) inkomenUurtarief
1000 - 249960
2500 - 399975
4000 - meer90


mindfulness training

8-weekse training
8x 3 uur is € 400,-*
(Een gereduceerd tarief van € 240,- is beschikbaar voor wie dit nodig heeft)

* Mindfulness trainingen kunnen door de zorgverzekeraar of de werkgever vergoed worden. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden of neem contact met je werkgever op.

 

Vergoeding gesprekken


Een consult bij mij wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De facturen dien je dan ook zelf te betalen en kunnen niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar.

Voor een mindfulness training kan een vergoeding wel van toepassing zijn. Kijk hiervoor naar je polisvoorwaarden of neem contact op met je werkgever.

 

Kennismaking


Als eerste afspraak start ik met een kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten. Dit gesprek is gratis.

Dit gesprek vind ik erg belangrijk omdat ik je de kans wil geven om eerst te kunnen ervaren of mijn aanpak bij jou past.

 
 

Beginnen


Hebben we een afspraak gemaakt voor het kennismakingsgesprek dan wacht ik op het afgesproken tijdstip op jou/jullie in mijn praktijkruimte (of online).

Eerst begin ik met een korte uitleg dan nodig ik je uit om over jou/jullie situatie te praten en beantwoord ik eventuele vragen.

Wil je de gesprekken met mij starten dan plannen we een afspraak. Vervolggespreken duren 55 minuten.

 
 

Aantal gesprekken


Mijn aanpak is actief en gericht op het krijgen van nieuwe inzichten, het is niet bedoeld als een lange termijn behandeling.

Tegelijk heeft iedereen een eigen tempo waarop je leert en soms is er meer te leren dan je verwacht had.
Zolang het werk dat we doen gefocust en zinvol is zitten we op de goede weg.

Frequentie: om resultaat te boeken en nieuwe vaardigheden te leren is structuur nodig. Daarom adviseer ik je om iedere 1-2 weken een afspraak te plannen.

 
 

Afspraak afzeggen


Een afspraak afzeggen kan altijd. Laat mij dit bij voorkeur 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen.

 

Openingstijden


Mijn vaste werkdagen zijn woensdag, donderdag en zaterdag. Daarnaast heb ik flexibele plekken, dit betekend dat deze tijd niet iedere week beschikbaar is.

Alle gesprekken zijn op afspraak, het is niet mogelijk om zonder afspraak de praktijk te bezoeken.

 
 

Achtergrond


Wil je een volledige beschrijving van hoe het zal zijn om samen te werken, lees dan hier verder. Ik beschrijf mijn aanpak en de manier waarop ik relatietherapie zie.

 
 

Met wie werk ik


Ik werk met volwassenen vanaf 18 jaar die zoeken naar een verandering/verdieping/vernieuwing in de relatie met zichzelf of een ander.

Ik geef geen gezinstherapie en werk niet met mensen jonger dan 18 jaar.