Werkwijze en tarieven

 
 
Werkwijze en tarieven
 

Werkwijze

Een traject bij mij start altijd met een gratis kennismakingsgesprek, dit gesprek duurt 15 minuten. Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan via het contactformulier, telefonisch of per e-mail.
Om een afspraak te maken heb je geen doorverwijzing nodig.

De doelen van een kennismakingsgesprek zijn:

  • Wederzijdse kennismaking.
  • Een idee krijgen van mijn werkwijze en of dit bij je past.
  • Bekijken of het contact goed voelt en of je met mij verder wil gaan.


Het is uiteraard aan jou om te bepalen of je na het kennismakingsgesprek met mij wilt samen werken.

Werktijden

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.45 tot 16 uur

Op dinsdag werk ik niet.

Daarnaast heb ik flexibele plekken, dit betekent dat deze tijd niet iedere week beschikbaar is. Alle gesprekken zijn op afspraak, het is niet mogelijk om zonder afspraak de praktijk te bezoeken.

Tarieven

Individuele therapie: 95 euro* per 60 minuten.

Relatietherapie: 125 euro* per 75 minuten

Na het gesprek kun je het bedrag per pin betalen.

* Als de genoemde bedragen voor jou/jullie niet haalbaar zijn, maar je wilt toch graag met mij samenwerken, neem dan gerust contact met mij op. We kunnen altijd in onderling overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
 

Vergoeding

Relatietherapie wordt helaas niet vergoed vanuit de overheid. Wil je met mij samenwerken dan zijn de kosten hiervoor dus voor jou en krijg je geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Persoonsgegevens die je op deze website doorgeeft gebruik ik alleen om contact met je op te nemen. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.


Klachten

In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ), ben ik aangesloten bij Solo Partners. Dit is een organisatie waar je informatie kunt krijgen over wat te doen bij klachten in de zorg en zij hebben klachtenfunctionarissen. Voor meer informatie zie Solo Partners.


 
Werkwijze en tarieven