Kosten

 

Meer informatie over de tarieven

 

Elk traject start met een kennismakingsgesprek, dit gesprek is gratis en binnen enkele dagen in te plannen. Voor alle daarop volgende gesprekken hanteer ik een gespreksduur van ongeveer 55 minuten. Een langere gespreksduur is in overleg mogelijk als hier behoefte aan is.

 


Individuele begeleiding

- Kennismakingsgesprek (30 minuten) : Gratis

- Individueel consult (55 minuten): 70 euro


 


Relatietherapie

- Kennismakingsgesprek (30 minuten): Gratis

- Relatie consult (55 minuten): 90 euro


Hoeveel gesprekken?
Hoeveel gesprekken er nodig zijn hangt af van de ernst, de aard en de duur van je/jullie hulpvraag. Je zult begrijpen dat als klachten al jarenlang spelen, deze nooit in één of enkele gesprekken verdwenen zullen zijn. Het uitgangspunt is echter altijd kortdurende hulpverlening.


Betaling en afzeggen

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Indien dit niet gebeurt kan het tarief van de sessie in rekening gebracht worden. Ik ben dagelijks bereikbaar op: 06 135 148 04 of stuur een email.

Aan het einde van elk gesprek ontvang je een factuur die je contant mag betalen of per rekening kan voldoen.


Vergoeding
Een consult wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De facturen dien je dan ook zelf te betalen en kunnen niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar.

Het kan wel zijn dat de kosten fiscaal aftrekbaar zijn. De gesprekken kunnen dan vallen onder specifieke zorgkosten. Dit kun je zelf controleren bij de belastingdienst wanneer je wilt weten of de kosten in jouw situatie vallen onder specifieke zorgkosten.

 
 

Aan de slag